Truca'ns a ESO! Truca'ns a BTX!
93 726 83 83  Centre concertat amb la Generalitat de Catalunya: ESO i Batxillerat
Obert de Dilluns a Divendres
Truca'ns ESO - 93 726 83 83 · Batxillerat - 93 725 92 77

Política de privacitat

Privacitat

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de RAMAR 2, que assumeixen el compromís de garantir la privacitat de l’usuari o visitant a tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. RAMAR 2 assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinats dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de RAMAR 2, titular i responsable del mateix. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li sol·licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certs, veridics i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si RAMAR 2 ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

RAMAR 2 es reserven el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

A qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la llei mitjançant escrit signat dirigit a la RAMAR 2 en les adreces :

ESO
Via Massagué, 37-39 08201 SABADELL (BARCELONA).
Per enviar un correu electrònic a RAMAR 2 ESO enviï-ho a l’adreça de correu electrònic eso@ramardos.com respectivament.

Batxillerat
Escola Pia, 27-33 08201 SABADELL (BARCELONA).
Per enviar un correu electrònic a RAMAR 2 Batxillerat enviï-ho a l’adreça de correu electrònic batxillerat@ramardos.com respectivament.

Comunicacions de dades

RAMAR 2 els informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l’USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les teves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que RAMAR 2 ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les teves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que RAMAR 2 ho considera oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.
RAMAR 2 no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

RAMAR 2 pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.